Osaamista ja joustavuutta korjausrakentamiseen

Olemme pääurakoitsija, joka on hankkinut maineensa vaativissa, usein monimutkaisissa korjaushankkeissa. Palvelumme kattaa kaikki korjausrakentamisen osa-alueet. Vastaamme laadusta, aikataulusta ja budjetista. Takuulla ja vuosien kokemuksella.

img img

PERUSKORJAUKSET

Tarjoamme kiinteistön omistajille kaikki korjausrakentamisen palvelut. Kohteemme ovat yleensä asuinkiinteistöjä, toimistotaloja tai liiketiloja. Korjaamme pääurakoitsijana koko kiinteistön ja vastaamme kokemuksellamme monimutkaisesta palapelistä, jossa suunnittelijat, eri urakoitsijat ja viranomaiset tekevät yhteistyötä.

PYYDÄ TARJOUS
img img

VESIKATTOSANEERAUKSET

Korjaamme kaikenlaiset vesikatot, eri materiaaleilla – myös monimuotoiset. Kokemuksella hoidamme myös yläpohjan lisäeristykset.

PYYDÄ TARJOUS
img img

LIIKETILOJEN MUUTOSKORJAUKSET

Toteutamme liike- ja toimitilojen muutos- ja korjaustyöt, mm. väliseinien siirrot, alakattoasennukset, maalaukset ja kalusteasennukset nopeassa aikataulussa. Pitkälle hiottu toimintamalli ja kokeneet tekijät takaavat, että arvokkaat neliöt ovat heti tuottamassa.

PYYDÄ TARJOUS
img img

LINJASANEERAUKSET

Putkiremontti on suurin yksittäinen korjaustoimenpide, joka vaikuttaa olennaisesti kiinteistön arvoon ja käyttömukavuuteen. Toteutamme pääurakoitsijana linjasaneeraukset ja kokoamme parhaat aliurakoitsijat mukaan tiimiin. Otamme kokonaisvastuun siitä, että hanke etenee aikataulussa, laadullisesti oikein ja budjettia kunnioittaen.

PYYDÄ TARJOUS
img img

JULKISIVUKORJAUKSET

Julkisivurappaukset, lämpörappaukset, elementtien saumaukset, ikkunoiden uusimiset tai huoltomaalaukset, parvekkeiden korjaukset – vain muutamia työkohteita mainiten. Olemme kokenut julkisivu-urakoitsija, joka tuntee erilaiset materiaalit ja työtavat

PYYDÄ TARJOUS
img img

ALUE- JA PIHARAKENTAMINEN

Korjaamme salaojat sekä piha- ja pysäköintikannet sekä rakennamme mm. aidat, portaat ja kaiteet.

PYYDÄ TARJOUS
img img

SISÄILMAKORJAUKSET

Korjaamme kiinteistön home- ja kosteusongelmat, tiivistämme rakenteet, saneeraamme kosteat tilat ja modernisoimme ilmanvaihdon.

PYYDÄ TARJOUS

Olemme pääurakoitsija, joka on hankkinut maineensa vaativissa, usein monimutkaisissa korjaushankkeissa.

Käytämme Korjausinfo.fi-järjestelmää viestinnän työkaluna mm. linjasaneerauksissa, julkisivukorjauksissa ja vesikattosaneerauksissa. >> Siirry Korjausinfo.fi-järjestelmään
Sahaajankatu 35 C, Helsinki
Y-tunnus 2116853-1
Copyright © 2020 - RQA