Sitoutuneet, pitkäaikaiset työntekijät ovat yksi menestystekijämme. Tehdään sellaista, että ollaan siitä ylpeitä!

Oletko rakentamisen ammattilainen, jolla on alan koulutus ja/tai pitkä kokemus? Pysyt mukana tiukoissakin aikatauluissa ja olet tottunut ratkomaan pieniä haasteita, joita korjausrakentamisessa väistämättä tulee vastaan.

Olemme reilun talon maineessa. Teemme hommat aikataulussa ja sovitussa laatutasossa. Noudatamme rakennusalan työehtosopimusta, hoidamme velvoitteemme tarkasti ja tarjoamme mm. asianmukaisen työterveyshuollon. Palkka maksetaan ajallaan ja tehtyjen työtuntien mukaan. Palkkaan vaikuttaa kokemus ja kohteen vaativuus.

Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Olet kenties mittakirvesmies, maalari, rappari, rakennusmestari tai vastaava rakentamisen ammattilainen? Kiinnostaa, anna kuulua itsestäsi!

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@rqa.fi. Laita viestin otsikoksi tehtävä, jota haet.

Haluatko alihankkijaksi?

Tasaamme työkuormaa käyttämällä toisinaan alihankkijoita. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, lähetä lyhyt kuvaus tarjoamistasi palveluista, referenssit, resurssit ja hinnoittelu sähköpostilla osoitteeseen info@rqa.fi  Laita viestikenttään Alihankkija ja yrityksesi nimi.

Olemme pääurakoitsija, joka on hankkinut maineensa vaativissa, usein monimutkaisissa korjaushankkeissa.

Käytämme Korjausinfo.fi-järjestelmää viestinnän työkaluna mm. linjasaneerauksissa, julkisivukorjauksissa ja vesikattosaneerauksissa. >> Siirry Korjausinfo.fi-järjestelmään
Sahaajankatu 35 C, Helsinki
Y-tunnus 2116853-1
Copyright © 2020 - RQA